Wacht tot de Smile T helemaal is opgestart voor je ermee probeert te verbinden. De Smile T staat in aanmeldmodus als de lampjes “WLAN” en Status” langzaam knipperen.

Alleen dan kun je het netwerk van de Smile terugvinden in de lijst met wifi-netwerken. De netwerknaam vind je op de sticker op de achterkant van de Smile T en begint met “smile_”. Controleer vervolgens of je het ID van de Smile juist hebt ingevuld om te verbinden met het netwerk.

Staat er "smile_lan"? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.