Als je Anna voor het eerst met wifi wilt verbinden of van wifi netwerk wilt veranderen dan doe je dit bij de netwerkinstellingen. Hoe je de netwerkinstellingen kan openen verschilt of Anna al met internet is verbonden of niet.

Anna nog niet verbonden met internet

Je installeert de gateway voor het eerst of je hebt net de wifi instellingen gereset door 5 seconden het zwarte knopje van de Smile-T (vierkante witte kastje) in te drukken.

De LED lampjes zien er dan zo uit:

Ga in de webbrowser naar http://192.168.40.40  zodat je verbinding maakt met de HTML-interface. Klik links op het menu-icoon en ga vervolgens naar Instellingen > Systeem > Netwerkinstellingen.

Anna is al verbonden met internet

De gateway is al geïnstalleerd en verbonden met internet.

De LED lampjes zien er dan zo uit:

Ga in de webbrowser naar https://connect.plugwise.net/ zodat je verbinding maakt met de HTML-interface. Klik links op het menu-icoon en ga vervolgens naar Instellingen > Systeem > Netwerkinstellingen.