Ja, Adam werkt samen met een Elga warmtepomp die na oktober 2017 is geïnstalleerd. Adam kan de Elga niet automatisch detecteren en zal deze zien als een gewone cv-ketel. Voor een optimale werking van de Elga kan er geavanceerde ondersteuning voor de Elga aangezet worden tegen een vergoeding van 50 euro. Stuur hiervoor een bericht via ons contactformulier zodat we de Elga ondersteuning kunnen aanzetten. Vanaf dan werkt Adam samen met Elga en zijn er in de instellingen Elga specifieke instellingen zichtbaar. Elga's die voor oktober 2017 geïnstalleerd zijn hebben eerst een update nodig. Neem hiervoor contact op met je installateur of Techneco.