Wacht tot de Adam helemaal is opgestart voor je ermee probeert te verbinden. De Adam staat in aanmeldmodus als de lampjes “WLAN” en Status” langzaam knipperen.

Alleen dan kun je het netwerk van de Adam terugvinden in de lijst met wifi-netwerken. De netwerknaam vind je op de sticker op de achterkant van de Adam  en begint met “smile_”. Controleer vervolgens of je het ID van de Adam juist hebt ingevuld om te verbinden met het netwerk.

Staat er "smile_lan"? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.