Als Adam nog niet met het internet verbonden is en in aanmeldmodus staat:

Controleer of je smartphone of tablet is verbonden met het netwerk van de Adam (dat begint met “smile_”). Ga in de webbrowser naar 192.168.40.40 zodat je verbinding maakt met de HTML-interface. De netwerkinstellingen worden geopend. Of klik linksboven op het menu en dan Instellingen > Systeem > Netwerk.

Als Adam al met het internet verbonden is:

Ga naar connect.plugwise.net. Klik linksboven op het menu en dan Instellingen > Systeem > Netwerk.