Ziet de gemeten temperatuur in een zone met een Lisa er grillig uit zoals in onderstaande grafiek?

Dan staat de Lisa in router modus terwijl die door batterijen gevoed wordt. Je hebt Lisa aangemeld terwijl die op USB voeding zat en daarna de USB voeding vervangen door batterijen. Daardoor gedraagt Lisa zich nu als router waarmee andere modules via Lisa met Adam praten. Als router gebruikt Lisa meer energie.

• Ga via de app of webinterface (connect.plugwise.net) via het menu naar Indeling > Zone met de Lisa > Lisa
  • Klik op Verwijder en dan Verwijder uit het netwerk.
  • Voeg Lisa opnieuw toe aan het netwerk terwijl die door batterijen gevoed wordt.