Ga via connect.plugwise.net naar de webpagina van je Smile P1. Kijk bij de instellingen wat je firmware versie is.

• Smile P1 (V1): De eerste generatie heeft een externe antenne en heeft firmware versie 2.1.7 - 2.1.17.
  • Smile P1 (V2): De tweede generatie heeft geen externe antenne en heeft firmware versie 2.5.4 - 2.5.9.
  • Smile P1 (V3): De derde generatie wordt sinds Juli 2019 geleverd. Deze heeft geen externe antenne en heeft firmware versie 3.3.6 en hoger.