Met de nieuwste firmware versie vanaf 4.3.0 of hoger is het mogelijk om data te exporteren naar een csv bestand.

Exporteren

De data export is alleen via de browser mogelijk. Je moet hiervoor verbonden zijn met hetzelfde netwerk als de Smile P1.

1. Ga in de browser naar connect.plugwise.net en vul het ID van je Smile P1 in.
  2. Je wordt doorverbonden naar de webpagina van de Smile P1. Log in met gebruikersnaam smile en als wachtwoord het ID van de Smile P1.
  3. Klik linksboven op het menu icoontje en klik op Instellingen > Exporteer data.
  4. Selecteer een datum en klik op Exporteer data. Er wordt een zip bestand gedownload.

Openen in Excel

De export bestaat uit een zip bestand met daarin 3 CSV bestanden. De meetgegevens staan in het home_log CSV bestand.

• Open Excel en maak een nieuw bestand
  • Klik bovenin op Gegevens > Uit tekst/CSV
  • Kies het home_log CSV bestand.
  • Kies als scheidingsteken komma en klik op laden.