Elga of Elga Ace?

De Elga is gemaakt door Techneco. De Elga Ace is de opvolger van de Elga en gemaakt door Remeha.

Voor de Elga is er een extra integratie met de Anna.

Voor de Elga Ace is er geen extra integratie. Maar maak je geen zorgen, de Anna werkt nog steeds perfect samen met de Elga Ace via OpenTherm.

De tekst hieronder gaat enkel over de Elga gemaakt door Techneco.

Is mijn Anna gereed voor Elga?

Anna geleverd met Elga

Als Anna samen met een Elga warmtepomp geleverd is dan werkt Anna ermee samen. Als de Elga voor oktober 2017 is geïnstalleerd dan heeft die eerst een update nodig. Neem hiervoor contact op met je installateur of Techneco. Een Anna die voor oktober 2017 is geïnstalleerd heeft misschien ook een update nodig. Stuur dan een via ons contactformulier zodat we de Elga ondersteuning kunnen aanzetten.

Anna niet geleverd via Techneco/Remeha

Heb je een Anna die niet geleverd is via Techneco of Remeha? Dan is Anna niet gereed gemaakt voor een Elga. Plugwise kan op afstand Anna gereed maken voor een Elga tegen een vergoeding van €50. Stuur dan een via ons contactformulier zodat we de Elga ondersteuning kunnen aanzetten.

Anna-Elga integratie

Met de speciale Anna-Elga integratie heb je meer inzicht in Elga en beschikbare instellingen:

- Zie wanneer Elga aanstaat of de ketel. Een warmtepomp icoontje wordt getoond in de app en op Anna als de Elga aanstaat, de vlam als de ketel aanstaat.

- Zie de Elga status, storingscodes en start een testmodus

- Zie de stand van alle dipswitches (niet instelbaar)

- Stel de weersafhankelijke maximale keteltemperatuur in

- Pa de uitschakelvoorwaarden van de warmtepomp en cv ketel in

- Automatisch koelen met een instelbare koelgrens

- Zie in de grafieken het modulatie niveau van Elga en wanneer de ketel aanstaat.

Bekijk de Anna Elga handleiding om te zien hoe sommige delen er uit zien:

https://plugwise.com/wp-content/uploads/2021/02/Plugwise-User-Manual-Anna-ELGA-NL.pdf