Dat kan! Haal de stekker van de cv-ketel en de Smile uit het stopcontact. Sluit de Smile aan op de andere cv-ketel. Volg hiervoor stap 2 in de handleiding. Zodra je de Smile goed hebt aangesloten op de cv-ketel, steek je de stekker van de cv-ketel en de Smile weer in het stopcontact. Wacht totdat de Smile en Anna zijn opgestart. Verbind met de HTML-interface via connect.plugwise.net. Ga via het menu naar “Instellingen” > “CV-instellingen”. Klik op de button “Controleer” achter het CV-protocol. Het nieuwe boilerprotocol wordt nu herkend en je kunt Anna op dezelfde manier gebruiken als je gewend bent.