Dat hangt ervan af. De Zigbee stick in de Adam met maximaal 6 modules op batterijen contact maken. Heb je meer modules dan moet je een of meerdere modules installeren en toevoegen aan Adam terwijl die op usb voeding of netstroom zitten. Deze module werkt dan als een Zigbee router die het mesh netwerk verbetert. Houdt hiermee een verhouding aan van maximaal 5 batterij gevoedde modules per Zigbee router.