Als Adam met een OpenTherm-thermostaat is verbonden regelt de thermostaat wanneer er verwarmt wordt.

Als je de Plugwise-regeling hebt aangezet dan wordt de regeling van de thermostaat genegeerd en bepaalt Adam wanneer er wordt verwarmd.

Als de Plugwise-regeling net is aangezet moet die het huis nog leren kennen. Adam houdt dan bij hoe hard je huis opwarmt en zal dit leren. Na enkele dagen weet Adam hoe het huis zo efficiënt mogelijk op temperatuur komt.

Wil je de Plugwise-regeling aanzetten? Ga via de app of webinterface (connect.plugwise.net) via het menu naar Instellingen > Verwarmingssyteem > Verwarmingsregeling Modus op Verwarmen.