De tapwater comfortstand staat aan op de ketel. Dan houdt de ketel het water warm om op elk moment warm water te kunnen leveren. Om geld en energie te besparen kun je dit op de ketel uitzetten. Bij sommige ketels kan je dit ook via Adam instellen.

• Ga in de app of web interface (connect.plugwise.net) via het menu  naar  Instellingen > Verwarmingssysteem > Verwarmen > Geavanceerde instellingen en zet bij Tapwatercomfortstand het vinkje uit en klik op Opslaan.
  • Sommige ketels ondersteunen niet dat de tapwater comfortstand via de Adam wordt ingesteld. Volg dan de handleiding van de ketel of warmtepomp hoe de tapwater comfortstand uitgezet kan worden.