Waarschijnlijk heb je alle modules op batterijen gezet waardoor er geen enkele module een router is. In dat geval kan de Zigbee stick in de Adam met maximaal 6 modules contact maken.

• Ga via de app of webinterface (connect.plugwise.net) via het menu naar Indeling > Apparaten > De module die je wilt verwijderen
  • Klik op Verwijder en dan Verwijder uit het netwerk.
  • Voeg dan de module opnieuw toe aan het netwerk terwijl die door USB gevoed wordt.

Tip: Kies ervoor om een Tom op USB aan te sluiten, die gaat namelijk minder lang mee op batterijen dan Lisa.