Het icoontje van geen verbinding wordt soms onjuist getoond. Je kan met de app controleren of Lisa nog reageert op een ingestelde temperatuur verandering. Om het icoontje weg te halen kan je op de join knop op de achterkant drukken of de stroom er even van af halen. Het icoontje verdwijnt in de meeste gevallen dan weer. Blijft het icoontje aanwezig? Dan is er geen bereik. Plaats Lisa op een andere locatie in de kamer of zorg ervoor dat meer modules als router zijn ingesteld.