Heb je de Smile P1 al verbonden met internet? Gebruik de Plugwise Home app of login via connect.plugwise.net .

Alleen tijdens de installatie is het smile netwerk nodig zodat je de Smile P1 met internet kan verbinden.

Als de Smile P1 al met internet verbonden is dan is het smile netwerk niet meer nodig en daarom ook niet zichtbaar.

Ben je de Smile P1 aan het installeren en wil je de Smile P1 met internet verbinden? En je ziet niet het smile netwerk?

• Wacht tot de Smile P1 helemaal is opgestart voor je ermee probeert te verbinden. De Smile P1 staat in aanmeldmodus als de lampjes “WLAN” en Status” langzaam knipperen. Alleen dan kun je het netwerk van de Smile P1 terugvinden in de lijst met wifi-netwerken.

Staat er "smile_lan"? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.