1. Koel feature

Om te kunnen koelen met de de Loria / Thermastage warmtepomp heb je de Koel feature nodig.

Controleer eerst of je die al hebt:

• Klik linksboven naar menu
  • Ga naar Instellingen > Systeem > Systeem
  • Klik op het blauwe informatie icoontje rechts van het ID
  • In het scherm met actieve features zie je Koeling staan

Staat er geen Koeling? Kijk dan voor meer informatie op https://www.plugwise.com/product/koel-feature/

2. Loria / Thermastage instellen

Op de Loria / Thermastage moeten de parameters goed ingesteld zijn om te kunnen koelen. Ga naar de parameters door op de Loria / Thermastage de knop met de steeksleutel 5 seconden ingedrukt te houden.

Controleer of de volgend parameters als volgt staan ingesteld:

Parameter 6 - algemene machtiging koeling :  1 (toestaan)

Parameter 34 (indien aanwezig) : 1 (toestaan)

Parameter 40 - koelen toestemming (circuit 1) : 1 (toestaan)

Kijk voor meer informatie in de installatiehandleiding van de Loria / Thermastage R410A:

https://atlantic.wecaredesk.be/helpdesk/attachments/6063700695