Het kan soms voorkomen dat de Plugwise Home app geen toegang heeft tot het lokale netwerk.

1. Open de Instellingen van de iPhone of iPad.
  2. Scroll helemaal omlaag totdat je de Plugwise Home app ziet staan en klik daar op.
  3. Je ziet dan Lokaal netwerk staan. Als deze toegang uit staat, klik er dan op zodat deze aan gaat. Stond deze toegang al aan? Zet de toegang dan uit en weer aan.
  4. Open de Plugwise Home app. Zorg ervoor dat je verbonden met het hetzelfde wifi netwerk als de gateway (Anna, Adam of Smile P1)
  5. Voeg nu de Gateway toe aan de app.