Kijk in de Plugwise aansluittabel of jou warmtebron (cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming) vermeld staat en hoe je die kan aansluiten: http://www.plugwise.com/aansluittabel/

De Anna 24V/OT versie werkt met alle warmtebronnen die kunnen worden geschakeld op aan/uit (24V, potentiaal vrij) of werken met OpenTherm. Voor warmtebronnen die werken op een ander modulerend protocol dan OpenTherm is mogelijk een convertor beschikbaar, kijk hiervoor in de Plugwise aansluittabel of vraag dit na bij de leverancier van de cv-ketel.

De Anna 230V/5A versie werkt met alle warmtebronnen die aan/uit (0-230V, 5A) geschakeld worden.

Twijfel je of Anna werkt met de cv-ketel? Neem dan contact met ons op (088-2433070) of met de fabrikant of installateur van de warmtebron en vraag of deze het OpenTherm of aan/uit-protocol (24V, potentiaal vrij) of het aan/uitprotocol (0-230V, 5A) ondersteunt. Vraag na of er extra handelingen nodig zijn, zoals het plaatsen van een convertor, het plaatsen van weerstanden, het wisselen van de aansluitpunten of het aanpassen van de software instellingen. Vaak staat dit in de installatiehandleiding van de warmtebron beschreven.