Open connect.plugwise.net in de browser, log in met het ID en zorg ervoor dat je smartphone, tablet of computer is verbonden met hetzelfde netwerk als waarmee je de Smile hebt verbonden. Selecteer via het menu “Instellingen” > “CV-instellingen” en kijk onder “CV-protocol”. Klik op de button “Controleer” achter het CV-protocol. De Smile controleert opnieuw het CV-protocol.

Klopt het CV-protocol nog steeds niet? Controleer dan waar de draden in de cv-ketel op zijn aangesloten en of er nog aanpassingen in de ketel nodig zijn. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de ketel OpenTherm ondersteunt, maar dat de thermostaat is aangesloten op de aan/uit-aansluiting in de ketel. Raadpleeg de installatiehandleiding van de ketel voor meer informatie of neem contact op met de installateur van de cv-ketel.