Als het niet lukt om een module toe te voegen aan Adam kan je een van de volgende dingen proberen:

• Probeer de module eens dichter bij de Adam aan te melden. Als je een module aanmeld kan die namelijk nog niet via andere routers (USB of netstroom gevoede modules) naar Adam toe komen.
  • Misschien heb je alle modules op batterijen gezet waardoor er geen enkele module een Zigbee router is. In dat geval kan de Zigbee stick in de Adam met maximaal 6 modules contact maken.
    • Ga naar de web interface via connect.plugwise.net of in de app naar Instellingen > HTML interface (alleen als je op hetzelfde wifi netwerk zit).
    • Ga naar Menu > Indeling > Locatie > De module die je wilt verwijderen
    • Klik op 'Verwijder' en dan 'Verwijder uit het netwerk'
    • Voeg dan de module opnieuw toe aan het netwerk terwijl die door USB gevoed wordt.