1. Koel feature

Om te kunnen koelen met de de Loria / Thermastage warmtepomp heb je de Koel feature nodig.

Controleer eerst of je die al hebt:

• Klik linksboven naar menu
  • Ga naar Instellingen > Systeem > Systeem
  • Klik op het blauwe informatie icoontje rechts van het ID
  • In het scherm met actieve features zie je Koeling staan

Staat er geen Koeling? Kijk dan voor meer informatie op https://www.plugwise.com/product/koel-feature/

2. Loria / Thermastage parameters

Op de Loria / Thermastage moeten de parameters goed ingesteld zijn om te kunnen koelen. Ga naar de parameters door op de Loria / Thermastage de knop met de steeksleutel 5 seconden ingedrukt te houden.

Controleer of de volgend parameters als volgt staan ingesteld:

Parameter 6 - algemene machtiging koeling :  1 (toestaan)

Parameter 34 (indien aanwezig) : 1 (toestaan)

Parameter 40 - koelen toestemming (circuit 1) : 1 (toestaan)

Kijk voor meer informatie in de installatiehandleiding van de Loria / Thermastage R410A:

https://atlantic.wecaredesk.be/helpdesk/attachments/6063700695

3. Anna in koelmodus zetten

Je Anna heeft de koel feature en de Loria / Thermastage staat ingesteld dat koelen is toegestaan. Je systeem is dan helemaal klaar om te gaan koelen. Om te gaan koelen moet je de Anna eerst in koelmodus zetten. Je kan op twee manieren Anna in koel modus zetten:

Optie 1 -  Raak de bovenkant van de Anna display aan voor 5 seconden.

Optie 2 - Open de app of webpagina via connect.plugwise.net. Ga naar menu > instellingen > verwarmingssysteem > Loria / Thermastage. Je ziet de tekst Koeling staan met een knop. Druk op de knop achter Koeling om de koelmodus aan te zetten.

Op het hoofdscherm zie je dan koeling modus staan.

4. Anna is aan het koelen

Zet de ingestelde temperatuur lager dan de gemeten temperatuur. Vervolgens wordt er gekoeld.