In de metingen zie je de gemeten en ingestelde temperatuur per zone. Soms kan het voorkomen dat hier gaten in zitten. Mogelijke oorzaken zijn:

De batterijen van een van de apparaten in die zone zijn bijna leeg.

Als de batterijen bijna leeg zijn kan het apparaat uitvallen, aangaan en weer uitvallen.

• Controleer bij menu > indeling > apparaten of er apparaten zijn met een lage batterij.

Er zitten teveel apparaten op batterijen

Als er teveel apparaten op batterijen zitten dan is de netwerkkwaliteit mogelijk te slecht. Hierdoor heeft soms het ene apparaat contact en dan weer het andere apparaat. De aanbevolen verhouding is niet meer dan 5 apparaten op batterijen per apparaat dat stroom krijgt via USB / stopcontact.

• Ga na Menu > Indeling > Apparaten en kies een apparaat dat op batterijen zit.
  • Klik op Verwijderen > Verwijderen uit netwerk.
  • Verwijder de batterijen uit het apparaat en plaats een micro-USB kabel.
  • Bij Apparaten klik je rechtsonder op de cirkel met een + om een nieuw apparaat toe te voegen. Klik op de Join knop op het apparaat om die te verbinden met de Adam HA.