Anna installeren

Als je Anna voor het eerst installeert staat Anna in aanmeldmodus. Alleen als Anna in aanmeldmodus staat zie je het netwerk van Anna dat begint met "smile_".

Controleer of je smartphone of tablet is verbonden met het netwerk van de Smile (dat begint met “smile_”). Dit is noodzakelijk om te kunnen verbinden met de HTML-interface. Verbind met het netwerk van de Smile. Wanneer je het ID van de Smile automatisch hebt opgeslagen, verwijder dit, en vul opnieuw de 8 dikgedrukte medeklinkers in.

Anna is al geïnstalleerd

Als je Anna al hebt geïnstalleerd dan is het smile netwerk niet meer zichtbaar. Je kan Anna dan bereiken met de Plugwise Home app of via connect.plugwise.net .