Anna via NLE, ENI/Eneco of KPN

Werkt de Plugwise Home app niet meer en heb je je Anna via NLE, ENI/Eneco of KPN besteld? Kijk dan eerst op deze pagina's voor meer uitleg:

Opnieuw toevoegen aan de app

Bij het toevoegen van een Plugwise gateway aan de app wordt er een beveiligingssleutel aangemaakt zodat de app  toegang krijgt. Soms kan er iets fout gaan. Voeg de Plugwise gateway dan opnieuw aan de Plugwise Home app toe:

• Zorg dat je met hetzelfde (thuis-)netwerk verbonden bent als de Plugwise gateway (Anna, Adam, Smile P1).
  • Open de Plugwise Home app.
  • Open het menu en kies 'Gateways'.
  • Veeg de regel met het ID van je Plugwise product naar links.
  • Druk op het vuilnisemmer-icoontje / verwijderen.
  • Sluit de app af.
  • Start de app weer op.
  • Voeg het ID van je Plugwise product weer toe. Als je meerdere Plugwise gateways in de app hebt, kies je in het menu 'Gateways' en druk je op de '+' rechtsonder)

Foutmeldingen

Zie je een van de volgende foutmeldingen?

• De instellingen voor het op afstand bedienen kunnen niet worden opgehaald. Probeer het opnieuw.
  • Bediening op afstand staat niet aan voor jouw gateway. Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie.
  • Er blijft een blauwe cirkel ronddraaien na het toevoegen van Anna in de app.

Als je een Anna via NLE of ENI/Eneco hebt, kijk dan bij de links boven voor meer informatie.

Heb je Anna ergens anders gekocht? Open dan een nieuw ondersteuningsticket.