Ketelstoring

Wanneer er een ketelstoring door Anna wordt opgemerkt zal het scherm rood kleuren en een bericht icoon met uitroepteken op het scherm staan. Dit bericht kun je lezen in de app (Zie: er staat een bericht icoontje in het scherm).Het bericht zal pas verdwijnen wanneer de ketelstoring is opgelost. Het scherm zal ook weer blauw worden.

Raadpleeg voor het oplossen van de ketelstoring de handleiding van de cv-ketel. Houd er rekening mee dat bij een ketelstoring het mogelijk is dat Anna de cv-ketel niet kan aansturen, en een temperatuurwijziging wellicht niet wordt doorgevoerd.

Smile not found

Als je Anna een rood scherm vertoont, met eventueel de opmerking "Smile not found" dan is het verstandig om je Anna een totale (database) reset te geven. Meestal is het probleem daarna verholpen namelijk. Houdt er wel rekening mee dat je je Anna daarna opnieuw moet instellen (postcode, schema's etc.), Anna uit de Plugwise Home app moet verwijderen en opnieuw toevoegen, en dat eventuele historische data wordt gewist. Je moet hiervoor bij je Smile-T zijn, het witte kastje dat aangesloten zit op je cv-ketel.

De database reset je door het kleine zwarte knopje van de Smile-T 15s ingedrukt te houden.

Je kan "meetellen" met het knipperen van de led die bij het ingedrukt houden van het zwarte knopje per seconde gaat knipperen.

Na 5 seconden zal het ledje even snel gaan knipperen, tel dan hardop door. Vanaf 8 seconden gaat het ledje weer per seconde knipperen.

Zodra het zwarte knopje 15s is ingedrukt, dan gaat wederom het groene ledje sneller knipperen, dat is het moment om het zwarte knopje los te laten, waardoor een database reset zal plaats vinden.