Wanneer de Smile niet meer met Anna kan communiceren, zal het scherm rood kleuren en de tekst “Smile not found” tonen. Dit kan voorkomen wanneer de kabel tussen Anna en de Smile los zit of last heeft van storing. Controleer de kabelverbinding tussen Anna en de Smile en probeer de Smile te herstarten door deze uit en aan te zetten. Mocht dit het probleem niet oplossen neem dan contact op met de helpdesk.

Als Anna de Smile kwijt is werkt Anna nog steeds, maar kan ze niet meer alles. Je kunt Anna niet via de App of HTML-interface bereiken. Je kunt Anna alleen hoger en lager zetten via Anna zelf.