Als de Anna nog niet met internet is verbonden dan is er een tijdelijk smile_xxxxxx wifi netwerk zichtbaar. De exacte naam van het smile_xxxxxx netwerk staat op de achterkant van de Smile-T, het vierkante witte kastje bij de ketel. Je kan dan verder met de installatie.

Zie je smile_lan staan als wifi netwerknaam staan? Of zie je smile_lan als apparaat in je netwerk router staan? Dan is de Smile-T defect. Klik dan bovenaan de pagina op Nieuw ondersteuningsticket om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we helpen om de Smile-T te repareren.